ingelogd blijven

CORONAVIRUS Belangrijke informatie


Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is de sluiting van alle  eet- en drinkgelegenheden een feit. De ingrijpende maar noodzakelijke maatregelen om eet- en drinkgelegenheden per direct te sluiten treffen ons helaas allemaal.
Uiteraard heeft GEPU ook maatregelen genomen om verspreiding tegen te gaan. Chauffeurs houden passend afstand en hebben hygiëne instructies gekregen voor het wassen van handen. Schudden van handen wordt vermeden. De Logistieke afdeling werkt in ploegendienst om zoveel mogelijk onderlinge besmetting te voorkomen.
 

GEPU blijft leveren

De maatregelen die de overheid op 15 maart heeft afgekondigd hebben vooralsnog geen invloed op de leveringen van GEPU. De winkel, pickup en de bezorging blijven volledig operationeel. Hierbij volgen we de hygiëne richtlijnen van het RIVM.

Onze voorraden zijn op peil en de uitlevering van goederen is op een normaal niveau.
 

Winkel:

Vanaf 30 maart zijn wij van maandag t/m zaterdag tijdelijk van 8.00u tot 14.00u geopend. De koopavond op donderdag komt tijdelijk te vervallen. 

Pickup:

Let op: Ook onze pick-up service zal vanaf 30 maart om 13.00u sluiten. U kunt dan tot 14.00u uw bestelling komen ophalen in de winkel.

 
Mocht u nog vragen/ suggesties hebben, kunnen wij u ergens mee helpen, blijf met ons in contact via uw accountmanager, de afdeling uitbreng of de receptie (030 287 5375).

Uiteraard zullen wij onze maatregelen verder moeten aanpassen zodra de overheid hiertoe besluit. Kijk voor alle actuele informatie rondom Corona maatregelen op www.gepu.nl/corona/