ingelogd blijven
u bent offline. Wijzigingen in uw bestelling worden pas opgeslagen als u weer online bent.

Assortiment

Bij GEPU vinden horecagelegenheden zoals restaurants, brasseries, cafés, bedrijfsrestaurants, kantines, cafetaria’s en cateringbedrijven alles wat zij nodig hebben. Wij bieden een food- en non-foodpakket van maar liefst 15.000 artikelen. Wij stellen het assortiment regelmatig bij, waarbij wij vooral luisteren naar de wensen van onze klanten, ook als het om bijzondere, exotische producten gaat. Zo vindt u bij ons veel producten uit mediterrane landen zoals tientallen soorten olijven, een enorme sortering wijnen, kruiden en speciale broden. Daarbij zijn wij vooral gespecialiseerd in Griekse producten. Ook wie op zoek is naar ingrediënten voor bijvoorbeeld de authentieke Marokkaanse of Italiaanse keuken, kan niet om GEPU heen.

Bekijk alle producten

undefined


In de GEPU-slagerij vindt u de beste vleessoorten. U treft bij GEPU ook de meest uiteenlopende soorten kaas en ijs aan. Daarnaast bieden wij een keur aan praktische artikelen voor de horeca. Van keukenapparatuur tot leuke accessoires voor de aankleding van tafels en van schoonmaakmiddelen tot kokskleding.

Naast een ruim scala A-merken heeft GEPU ook vier private labels met samen meer dan 500 producten. Uitstekende merken met een superieure prijs/kwaliteit verhouding. Onder de private labels valt een uitgekiende reeks producten die een echte meer­waarde biedt binnen het assortiment.
meer informatie over onze private labels