ingelogd blijven

Private labels

Naast een ruim scala A-merken heeft GEPU ook vier private labels met samen meer dan 500 producten. Uitstekende merken met een superieure prijs/kwaliteit verhouding. Onder de private labels valt een uitgekiende reeks producten die een echte meer­waarde biedt binnen het assortiment. De honderden producten onder private label bewijzen zich iedere dag en zijn het vertrouwen meer dan waard.

Delicate.png
Delicate
Onder de naam Delicate biedt GEPU een scala aan perfec­te kleinhoreca- en cafetariaproducten tegen een zeer concurrerende prijs.
 
TopClass.pngTopClass
Het private label TopClass vormt een echt voorbeeld van A-merk kwaliteit maar dan tegen zeer aantrekkelijke condities. Het biedt verschillende producten: conserven, delicatessen en talloze foodproducten maar ook non-food-artikelen zoals bestek en servetten.
 
cafeAmi.png
Café Ami
Café Ami biedt een geraffineerd koffieconcept. Vakmanschap en het gebruik van de allerbeste grondstof­fen resulteren in een smaakbeleving die haar gelijke niet kent. Naast diverse koffievariëteiten biedt het con­cept een doordacht assortiment aan koffiebenodigdheden en exclusief porseleinen servies.

 
painCapitaine.pngPain Capitaine
Een exclusief kwaliteits merk voor Bake-Off. Serveert u een heerlijk belegd broodje? Dan moet de basis goed zijn. Wij bieden u daarom met Pain Capitaine een exclusief en uitgebreid assortiment aan bakeoff. Even afbakken en u heeft in mum van tijd een heerlijk vers broodje waarmee u uw klanten zeker zult verrassen! U biedt uw klanten elke dag een verse traktatie.