ingelogd blijven
u bent offline. Wijzigingen in uw bestelling worden pas opgeslagen als u weer online bent.

Private labels

Naast een ruim scala A-merken heeft GEPU ook vier private labels met samen meer dan 500 producten. Uitstekende merken met een superieure prijs/kwaliteit verhouding. Onder de private labels valt een uitgekiende reeks producten die een echte meer­waarde biedt binnen het assortiment. De honderden producten onder private label bewijzen zich iedere dag en zijn het vertrouwen meer dan waard.

undefined
Horesca
Het private label van Horesca  biedt een uitgebreid assortiment aan dagelijkse fastfood artikelen van de beste kwaliteit. 
Wie de kwaliteit probeert, komt al snel tot de conclusie dat er weinig tot geen verschil is met het A-merk.
Zo serveert u A-merk kwaliteit voor een huismerk prijs! 


undefined
Delicate
Onder de naam Delicate biedt GEPU een scala aan perfec­te kleinhoreca- en cafetariaproducten tegen een zeer concurrerende prijs.
 
undefined
TopClass
Het private label TopClass vormt een echt voorbeeld van A-merk kwaliteit maar dan tegen zeer aantrekkelijke condities. Het biedt verschillende producten: conserven, delicatessen en talloze foodproducten maar ook non-food-artikelen zoals bestek en servetten.


 
undefined
Café Ami
Café Ami biedt een geraffineerd koffieconcept. Vakmanschap en het gebruik van de allerbeste grondstof­fen resulteren in een smaakbeleving die haar gelijke niet kent. Naast diverse koffievariëteiten biedt het con­cept een doordacht assortiment aan koffiebenodigdheden en exclusief porseleinen servies. 
undefined
Pain Ami
Een exclusief kwaliteits merk voor Bake-Off. Serveert u een heerlijk belegd broodje? Dan moet de basis goed zijn. Wij bieden u daarom met Pain Ami een exclusief en uitgebreid assortiment aan bakeoff. Even afbakken en u heeft in mum van tijd een heerlijk vers broodje waarmee u uw klanten zeker zult verrassen! U biedt uw klanten elke dag een verse traktatie.