ingelogd blijven
u bent offline. Wijzigingen in uw bestelling worden pas opgeslagen als u weer online bent.

Onze VerspartnersKoninklijke Schmidt Zeevis – bestellen vóór 22:00u 

Koninklijke Schmidt Zeevis is omstreeks 1908 opgericht door Oma Schmidt. Heel bijzonder is dat het bedrijf al 100 jaar op precies dezelfde locatie gevestigd is geweest.
De vissermannen van Schmidt zijn een week op zee en dat wil zeggen dat de meeste kotters van zondagnacht op maandagmorgen tot donderdagnacht op vrijdagochtend van huis zijn. De garnalenkotters zijn vaak een dag of een nacht op zee en lossen dagelijks hun vangst op de visafslag.

De kwaliteit van vis begint bij de vangst en de behandeling aan boord op de kotter en daarom behandelen de vissers hun vis goed. Wanneer de netten uit het water worden gehaald wordt de vis gesorteerd, gestript en gespoeld. Na het spoelen wordt de vis benedendeks opgeslagen in met ijs gevulde kisten.

Sinds een paar jaar levert Schmidt elke ochtend zijn dagverse vis bij GEPU. Wegens corona zit hier helaas een dag tussen. Een bestelling verse vis is bij GEPU dan ook echt vers!

Een groot voordeel van de samenwerking tussen Schmidt en GEPU zijn de korte routes die de vis aflegt tussen beide bedrijven. U kunt uw verse vis om uiterlijk 22:00 uur bestellen voor de volgende dag.  

 

Bakker van Eekeren Vers – bestellen vóór 15:00u

De enige echte Utrechtse familiebakkerij, al meer dan 140 jaar! Op ambachtelijke wijze en met de grootste zorg voor kwaliteit, bakt de 5e generatie bakkers het brood waar Utrecht zo van houdt.

Zij zijn voor dag en dauw actief om een breed assortiment dagvers brood te kunnen aanleveren en sinds kort wordt dat ook bij GEPU geleverd!
Het verse brood van onze huisbakker is volledig afgebakken, zoals u het ook bij de lokale bakker zou kopen. 

U kunt uw verse broden om uiterlijk 15:00 bestellen voor de volgende dag.  


Bakker van Eekeren Pre-baked – bestellen vóór 22:00u

Het pre-baked assortiment van onze huisbakker biedt rijke en veelzijdige broodsoorten. Het brood heeft een aantal minuten in de oven nodig, waarmee u een heerlijke ambachtelijke geur door uw zaak verspreidt! 

Uw pre-baked brood kunt u tot 's avonds 22:00 bestellen voor de volgende dag.  

Kroon zuivelgroothandel – bestellen vóór 22:00u

Het Oer Hollandse product bij uitstek is natuurlijk zuivel. Van Melk tot Vanille vla kunnen wij samen met Kroon zuivel aan u uitleveren. Kroon zuivel heeft een mooi en compleet assortiment opgebouwd waar u als klant van GEPU dagelijks gebruik van kunt maken.

Uw verse zuivel kan tot uiterlijk 22:00 uur worden besteld voor de volgende dag.

 Een overzicht van ons Verspartner-assortiment vindt u op onze bestelsite onder ‘Verspartners’